Как вы понимаете????
|
|
Павел | Дата: Воскресенье, 16.09.2007, 0:04:15 | Сообщение # 1 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| Как вы понимаете смысл слов "встречаться"??? Что для вас это значит???
In GOD we trust...
|
|
| |
Morella | Дата: Воскресенье, 16.09.2007, 3:13:10 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| зустрічатись можуть просто друзі, зустрічатись можуть просто переході ти іх бачиш, значить ти їх зустрічаєш.... слово зустрічатись має також розуміння в близьких відносинах між хлопцем та дівчиною... зустрічатись можуть і без кохання, просто так діффчинка чи хлопець думають: я буду модним(на), як що в мене буде хлопець/дівчина... це по дурному... але коли люди кохають, то краще казати ми кохаємо одне одного... це дуже велике значення в стосунках.... коли кажуть "Я кохаю" при чому вже просто так, просто відчуваючи якусь приязнь чи легкий потяг до людини, або просто бажання "я хочу" і все - це не справжнє... мене це так бісить.... але я не розумію одного... хлопець і дівчина кохали одне-одного....це бачили всі друзі да і просто перехожі люди... але в через 3 місяці Вона помітила, що в Ньому щось не те, навіть якщо Він такого нічого не казав і не робив неправильно чи ще щось просто серце підказало, що щось вже не те.... через 2 тижні Він каже, що тре поговорити.... розмова довга, не легка для Неї...Вона вся в слоьзах вислуховує все... Він їй зрадив з її Знайомою, яку Вона вважала нормальною людиною, Вона навіть просто сприймала її як хлопця на цьому рівні і не більше... Він поїхав на море, там зустрівся з тією Знайомою і там щось було...це вже Вона дізналась від Знайомої, хоча Він казав і клявся, що нічого не було... але Знайома кричала Йому, що кохає ще тоді коли Він зістрічався з Нею Він каже, що ще любить Її...дуже...що Вона краща за всіх, що Вона кохала так, як ніхто Його до того не кохав.... і Він кохав дуже сильно... Це було щастям для них обох... цілими днями валятися в парку на траві і просто мовчати так було легко... але чому? скажи? чому? Знайома каже, що вони зустрічають, при чому хвастаючись, роблячи Їй боляче... Він же сказав, що між Нею і Ним нічого не скінчилось...що просто пауза... Знайома ж кричить, що Він не коха Її.. В Неї істерика на грані зриву... Вона зовсім нічого не може їсти...Їй погано... Залишаються Його друзі....друзі знайомої.... Вони всі за Неї... Вона живе ними... Знайома може брехати... Він нічого конкретного не казав... Знайома виставляє фотографії там де вони цілуються і обіймаються... Але чому?? ЧОМУ він зрадив, коли було таке кохання??? ЧОМУ?????
Ненавиджу цю осінь...
|
|
| |
Павел | Дата: Воскресенье, 16.09.2007, 8:00:36 | Сообщение # 3 |
Генералиссимус
| 2 Morella, а если не секрет, у тебя парень есть???
In GOD we trust...
|
|
| |
Heaven | Дата: Понедельник, 17.09.2007, 5:52:43 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| 2 Morella твоя история?
|
|
| |
Morella | Дата: Понедельник, 17.09.2007, 6:44:01 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| 2 Павел, Я сама этого не знаю.... я зовсім нічого не знаю.... я в просторації.... мені погано... мені боляче... мені гидко.... 2 Heaven, Типа да...:'(
Ненавиджу цю осінь...
|
|
| |
Vandal | Дата: Понедельник, 17.09.2007, 7:20:22 | Сообщение # 6 |
Лейтенант
| Morella, печально блин...Ненавижу такие поступки и сам так никогда не сделаю!
Act S.H.A.R.P. , stay RUDE!!
|
|
| |
Morella | Дата: Понедельник, 17.09.2007, 7:33:25 | Сообщение # 7 |
Рядовой
| Quote (Vandal) Morella, печально блин...Ненавижу такие поступки и сам так никогда не сделаю! ну....а він зробив...я його питала чому, а він не знає... він же знав, що та дівчина просто білява шалава і більш нічого, що вона не кохає його по справжньому... але чому?? - ні ні він не знає... а вона ще глузує їхніми фотографіями...
Ненавиджу цю осінь...
|
|
| |
RedSony | Дата: Понедельник, 17.09.2007, 9:56:53 | Сообщение # 8 |
Рядовой
| не знаю, можливо це і дивно, але здається я ще ніколи не відчувала справжнього кохання
|
|
| |
Павел | Дата: Вторник, 18.09.2007, 9:20:30 | Сообщение # 9 |
Генералиссимус
| Quote (RedSony) не знаю, можливо це і дивно, але здається я ще ніколи не відчувала справжнього кохання Ненадо печалиться, вся жизнь впереди!!!!!
In GOD we trust...
|
|
| |
Morella | Дата: Вторник, 18.09.2007, 7:08:15 | Сообщение # 10 |
Рядовой
| Quote (RedSony) не знаю, можливо це і дивно, але здається я ще ніколи не відчувала справжнього кохання краще не треба... спочатку таке щастя....така радість...літаєш на крилах... але в цьому житті ніколи все дарма не буває... за щастя треба платити глибокими і великими ранами, від яких так боляче.... все одно крила хтось підріже і впадеш на коліна від пекучого горя... це дуже...дуже боляче...
Ненавиджу цю осінь...
Сообщение отредактировал Morella - Вторник, 18.09.2007, 7:08:43 |
|
| |
Vandal | Дата: Вторник, 18.09.2007, 8:37:50 | Сообщение # 11 |
Лейтенант
| Quote (Morella) краще не треба... спочатку таке щастя....така радість...літаєш на крилах... але в цьому житті ніколи все дарма не буває... за щастя треба платити глибокими і великими ранами, від яких так боляче.... все одно крила хтось підріже і впадеш на коліна від пекучого горя... це дуже...дуже боляче... Я думаю ты не права!Любовь стоит того, чтоб терпеть боль! Да и разные люди есть...Я никогда не изменю человеку, которого люблю!Я просто не буду себя уважать после этого...Но конечно так думают далеко не все...Большинство наоборот любит перее**ться с кем только можно и потом ходить и рассказывать про это всем.Думая, что этим заслуживает всеобщего уважения...Ненавижу таких
|
|
| |
S@got | Дата: Вторник, 25.09.2007, 5:29:31 | Сообщение # 12 |
Майор
| Quote (Vandal) Большинство наоборот любит перее**ться с кем только можно и потом ходить и рассказывать про это всем.Думая, что этим заслуживает всеобщего уважения...Ненавижу таких Поддерживаю! На мой взгляд, бывает сильная любовь, бывает влечение, бывает влюбленность, и есть НАСТОЯЩАЯ любовь. Такая в жизни одна, она либо не заканчивается, либо по предательству любимого любящий кончает жизнь самоубийством (грустно и витиевато, но мысли прямыми не бывают (ИМХО, "хочу есть" и т.п. не мысли, но инстинкты)) И не смотря ни на что, любовь НЕ поддается определению. Что такое любовь объяснить невозможно. Помните знаменитую серию фантиков "Любовь-это..."? Самый яркий пример. Помните, как много там было разных картинок? Вот это и есть любовь. Совокупность многих чувств.
- Сейчас нельзя вот так просто подойти к кому-то и ударить его. Нужно подойти и сказать что-то вроде "Смотри, волна!", а потом ударить его доской для серфинга.
|
|
| |
Morella | Дата: Вторник, 02.10.2007, 7:29:02 | Сообщение # 13 |
Рядовой
| кохання - це жахливо.... навіть, коли воно взаємне.... бо коли люди кохають, вони купаються в щасті і радості, забуваючи про все.... але забувають про головний закон світу: за все треба платити.... навіть за кохання... якщо не грошима і матеріальними злагодами, то життям.... якщо не життям, то фізичним болем... ящо не фізичним болем, то душевним...моральним.... а потім така біль....
Ненавиджу цю осінь...
|
|
| |
Vandal | Дата: Пятница, 05.10.2007, 8:03:58 | Сообщение # 14 |
Лейтенант
| Quote (Morella) кохання - це жахливо.... навіть, коли воно взаємне.... бо коли люди кохають, вони купаються в щасті і радості, забуваючи про все.... але забувають про головний закон світу: за все треба платити.... навіть за кохання... якщо не грошима і матеріальними злагодами, то життям.... якщо не життям, то фізичним болем... ящо не фізичним болем, то душевним...моральним.... а потім така біль.... False...
|
|
| |
Morella | Дата: Пятница, 05.10.2007, 8:21:54 | Сообщение # 15 |
Рядовой
| я так думаю... але хочу знову відчути те щстя... віддати серце в ніжні і лагідні руки(((
Ненавиджу цю осінь...
|
|
| |